Advertisement

Izmire Meteor Düştü - Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... : İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.

Izmire Meteor Düştü - Son dakika: İzmir'de meteor mu düştü? İzmir meteor düşmesi ... : İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor.. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen.

Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ...
Meteor (göktaşı) düştü iddiası son dakika! İzmir ve Manisa ... from im.haberturk.com
Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen. O da düştü tam oldu. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü?

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü?

Geceyi gündüze çevirdi! Norveç'e meteor düştü - Yeni Akit
Geceyi gündüze çevirdi! Norveç'e meteor düştü - Yeni Akit from cdn.yeniakit.com.tr
Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone).

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. O da düştü tam oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı.

Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

Rusya'da meteor roket şeklinde düştü
Rusya'da meteor roket şeklinde düştü from cdn.iha.com.tr
İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa.

Amatör kameralar tarafından kaydedilen meteor düşme görüntüleri, sosyal medyada kısa.

İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü.

Post a Comment

0 Comments