Advertisement

Galatasaray Çaykur Rizespor 4 0 - Galatasaray'ın Çaykur Rizespor Galibiyetinin Sonucu 4-0 ... / Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi.

Galatasaray Çaykur Rizespor 4 0 - Galatasaray'ın Çaykur Rizespor Galibiyetinin Sonucu 4-0 ... / Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi.. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Galatasaray bu skorla puanını 20'ye yükseltirken, çaykur rizespor 12 puanda kaldı. Haftasında galatasaray, çaykur rizespor'a konuk etti. Haftasında çaykur rizespor, galatasaray'ı konuk etti.

Haftasında galatasaray, çaykur rizespor'a konuk etti. Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). Bir gol daha bulurken son sözü 86. 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol. Sarı kırmızı takım bu sonuçla 10 maç sonunda 20 puana ulaştı.

Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 ...
Son Dakika: Galatasaray, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 ... from tarihnedio.com
Atilla karaoğlan, serkan ok, serkan çimen. Haftasında çaykur rizespor 'a konuk oldu. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. Haftasında çaykur rizespor, didi stadyumu'nda galatasaray'ı konuk etti. Haftasında çaykur rizespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı kırmızı takım bu sonuçla 10 maç sonunda 20 puana ulaştı. Maçın son düdüğü çalıyor ve galatasaray, bir galibiyet daha kazanıyor. Çaykur rizespor ise 12 puanda kaldı.

Çaykur rizespor ise 12 puanda kaldı.

Hakem yorumları, galatasaray rizespor 14 haziran, tahsin hasoğlu galatasaray rizespor, rizespor vs galatasaray highlights, galatasaray çaykur rizespor 14. Çaykur rizespor ise 12 puanda kaldı. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi. Galatasaray , süper lig 'in 10. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Haftasında çaykur rizespor evinde galatasaray'ı ağırladı. Maçta başka gol sesi çıkmadı. Haftasında çaykur rizespor, galatasaray'ı konuk etti. Bu sonuçla galatasaray 20 puan yükseldi. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. Bir gol daha bulurken son sözü 86.

Bu sonuçla galatasaray 20 puan yükseldi. Sarı kırmızı takım bu sonuçla 10 maç sonunda 20 puana ulaştı. Çaykur rizespor ise 12 puanda kaldı. Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol.

Fernando Andrade: 'Galatasaray maçını unutturmalıyız ...
Fernando Andrade: 'Galatasaray maçını unutturmalıyız ... from img.fanatik.com.tr
Atilla karaoğlan, serkan ok, serkan çimen. Pozisyon 65' çaykur rizespor'da remy'nin ceza yayından şutunda top üstten auta gitti. Haftasında çaykur rizespor, didi stadyumu'nda galatasaray'ı konuk etti. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol. Çaykur rizespor ise 12 puanla 10. Bir gol daha bulurken son sözü 86. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi.

Pozisyon 65' çaykur rizespor'da remy'nin ceza yayından şutunda top üstten auta gitti.

Çaykur rizespor ise 12 puanda kaldı. Haftasında çaykur rizespor evinde galatasaray'ı ağırladı. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Haftasında çaykur rizespor 'a konuk oldu. Bu sonuçla galatasaray 20 puan yükseldi. 90′ hakem atilla karaoğlan'in düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol. Galatasaray , süper lig 'in 10. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. Maçın son düdüğü çalıyor ve galatasaray, bir galibiyet daha kazanıyor. Hakem yorumları, galatasaray rizespor 14 haziran, tahsin hasoğlu galatasaray rizespor, rizespor vs galatasaray highlights, galatasaray çaykur rizespor 14. Haftasında galatasaray, çaykur rizespor'a konuk etti. Maçta başka gol sesi çıkmadı.

Hakem yorumları, galatasaray rizespor 14 haziran, tahsin hasoğlu galatasaray rizespor, rizespor vs galatasaray highlights, galatasaray çaykur rizespor 14. Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). Haftasında çaykur rizespor, didi stadyumu'nda galatasaray'ı konuk etti. Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi.

rz6-005.jpg
rz6-005.jpg from www.pazar53.com
77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Maçın son düdüğü çalıyor ve galatasaray, bir galibiyet daha kazanıyor. 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol. Haftasında çaykur rizespor ile galatasaray kozlarını paylaştı. Baiano, emir, melnjak, moroziuk (çaykur rizespor), fatih öztürk (galatasaray). Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi. Bir gol daha bulurken son sözü 86. Atilla karaoğlan, serkan ok, serkan çimen.

Haftasında çaykur rizespor ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. Haftasında çaykur rizespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Galatasaray bu galibiyetin ardından 20 puanla 3. 90 ve maç bi̇tti̇ 86' gol. Haftasında galatasaray deplasmanda rizespor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray bu skorla puanını 20'ye yükseltirken, çaykur rizespor 12 puanda kaldı. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar: Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi. Hakem yorumları, galatasaray rizespor 14 haziran, tahsin hasoğlu galatasaray rizespor, rizespor vs galatasaray highlights, galatasaray çaykur rizespor 14. Haftasında çaykur rizespor ile galatasaray karşı karşıya geldi. Haftasında galatasaray, çaykur rizespor'a konuk etti. Haftasında çaykur rizespor, didi stadyumu'nda galatasaray'ı konuk etti. 77) (çaykur rizespor) sarı kartlar:

Haftasında karşı karşıya gelen galatasaray ve çaykur rizespor maçı sona erdi galatasaray - rizespor. Bu sonuçla galatasaray 20 puan yükseldi.

Post a Comment

0 Comments